REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

těstíčka na obalení

Kmínové těstíčko

Těstíčko vhodné na obalení rybího masa.

Pařížské těstíčko

Těstíčko z hladké mouky, vajec a strouhanky smíchané s rozsekaným sterilovaným hráškem. Vhodné na obalení vepřových plátků masa.

Pařížské těstíčko II.

Těstíčko na obalování různých druhů mas.

Pivní těstíčko

Toto těstíčko skvěle chutná jako obal různých mas, ale i zeleniny, smaží se dozlatova.

Pivní těstíčko II.

Toto těstíčko se skvěle hodí na obalení a potom usmažení sýrů.

Pivní těstíčko III.

Pikantní, typicky navoněné těstíčko po použitých surovinách, především po nastrouhaných tvarůžcích.

Rajčatové těstíčko

Těstíčko vhodné na obalení tvrdého sýra. Po usmažení z něho vznikne křehká, dozlatova osmahnutá hmota.

Sýrové těstíčko

Těstíčko z nastrouhaného tvrdého sýra a dalších ingrediencí vhodné na obalení například kuřecího masa.

Sýrové těstíčko na obalení

Z nastrouhaného sýra, mléka, mouky, oleje, soli a vajíček vyšlehané těstíčko, vhodné na obalování například hovězího nebo vepřového masa určeného na smažení.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy