REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

těstíčka, jiné obalové hmoty


Bylinková strouhanka

Strouhanka z toastového chleba promíchaná s čerstvě nasekanými bylinkami, nastrouhaným parmazánem a pepřem. Skvěle se hodí na obalování ryb.

Chlebová strouhanka

Chlebová strouhanka dříve nahrazovala dnes známou klasickou strouhanku z bílého pečiva. Sloužila hlavně na zahuštění pokrmů.

Kmínové těstíčko

Těstíčko vhodné na obalení rybího masa.

Ochucená chlebová strouhanka

Natrhaný chleba rozmixovaný v mixéru spolu s ančovičkami a česnekem, ochucený olivovým olejem, pepřem a solí. Strouhanka vhodná na zapékání rybích pokrmů.

Pařížské těstíčko

Těstíčko z hladké mouky, vajec a strouhanky smíchané s rozsekaným sterilovaným hráškem. Vhodné na obalení vepřových plátků masa.

Pařížské těstíčko II.

Těstíčko na obalování různých druhů mas.

Pivní těstíčko

Toto těstíčko skvěle chutná jako obal různých mas, ale i zeleniny, smaží se dozlatova.

Pivní těstíčko II.

Toto těstíčko se skvěle hodí na obalení a potom usmažení sýrů.

Pivní těstíčko III.

Pikantní, typicky navoněné těstíčko po použitých surovinách, především po nastrouhaných tvarůžcích.

Rajčatové těstíčko

Těstíčko vhodné na obalení tvrdého sýra. Po usmažení z něho vznikne křehká, dozlatova osmahnutá hmota.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy