REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina

Artyčoky s máslem

Artyčoky patří k lahůdkové zelenině pocházející z oblasti Středozemního moře.

Grilované cibulky s holandskou omáčkou

Olejem potřené rozkrojené cibulky, opečené pod grilem, podávané s omáčkou.

Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem

Ve vodě chvíli povařený chřest, okapaný zabalený do schwarzwaldské šunky, zapečený v troubě, servírovaný s pošírovaným vejcem.

Lečo do 15 minut

Lečo z rajčat, papriky, párků nebo klobásy. Když máte v lednici kousek uzeniny, vajíčka a zeleninu, vykouzlíte chutnou večeři do 15 minut

Pikantní máslové fazole

Máslové fazole a také sekaná rajčata, chilli, kukuřice a cibule. Vše krátce povařené a nakonec podávané s čerstvým chlebem.

Šunka s chřestem, chřestovým salátem, zastřeným vejcem a dresinkem

Spařený chřest servírovaný se ztraceným vejcem, přelitý omáčkou z přepuštěného másla a dalších ingrediencí.

Vařený chřest s holandskou omáčkou

V mírně osolené a oslazené vodě povařený, dobře očištěný chřest, servírovaný okapaný, přelitý čerstvě připravenou teplou holandskou omáčkou.

Vařený chřest s máslem a citronovou šťávou

Ve vodě s cukrem a solí povařený chřest, servírovaný přelitý rozpuštěným máslem ochuceným citronovou šťávou a pepřem.

Vařený chřest se zelenou majonézou

Povařený chřest servírovaný se zelenou, tedy bylinkami dochucenou majonézou.

Zadělávaný chřest

Dietní a velmi zdravý předkrm.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy