REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

sladké

Bramborové slíže

Z brambor, hrubé mouky, krupice, mléka a vejce připravené slíže, servírované pomaštěné sádlem a polité rozvařenými povidly s rumem a cukrem.

Domácí nudle s mákem

Uvařené nudle servírované posypané mletým mákem smíchaným s cukrem a polité rozpuštěným máslem.

Makové šišky s třešňovou omáčkou

Bramborové knedlíky s mákem servírované přelité sladkou teplou omáčkou z třešní.

Ovesná kaše s jahodami a skořicí

Blesková snídaně nebo dopolední svačinka z předem namočených a pak s mlékem povařených vloček. S jahodami, medem a skořicí.

Povidlové taštičky II.

Taštičky z vařených brambor, plněné povidlím, servírované přelité máslem, posypané cukrem, strouhanými oříšky a čokoládou.

Povidlové taštičky sypané ořechovým cukrem

Taštičky z vařených brambor, plněné švestkovým povidlím, při podávání posypané ořechy s cukrem a přelité rozpuštěným máslem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy