REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s masem, s uzeninou

Halloweenské prsty z párků

Jednoduchý halloweenský předkrm nebo snídaně. Tenké párky ozdobené mandlí, servírované pokapané kečupem, měli by vypadat jako strašidelné prsty potřísněné krví.

Hovězí ovar

Hovězí zadní maso nebo kližka vařené v tlakovém hrnci s cibulí do změknutí, podávané například s křenem nebo hořčicí.

Morek vařený s topinkami

Z hovězích morkových kostí vytažený morek, ochucený a servírovaný na topinkách.

Párek v rohlíku

Klasické české párky v rohlíku připravené v domácích podmínkách bez speciálních udělátek na tuto dobrotu.

Rizoto s hráškem a chorizem

Rizoto s vložkou slaniny, šalotky, česneku, hrášku a chorizo klobásy.

Šunka s karí omáčkou

Plátky šunky ohřáté v páře, přelité karí omáčkou a pokladené vařenými jablky.

Těstovinová rýže s kuřecím masem

Uvařená těstovinová rýže smíchaná s opečeným kuřecím masem, strouhaným parmazánem, špenátem a bazalkou, přelitá zálivkou.

Utopená kukuřice

Kukuřice povařená s paprikami, klobásou, rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy