REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Červená čočka s jablkem, rozinkami a kokosem

Čočka jako hlavní chod nebo příloha. S chutí a vůní kokosu, navinulým jablkem, pórkem i rozinkami.

Marinované houby s chilli papričkami

Pikantní směs z očištěných hub marinovaných ve směsi nového koření, bobkových listů, pepře, chilli papriček a cibule.

Rýžové škubánky

Zbylo vám něco rýže? Nevadí! Asi z 200 g zbylé rýže a dalších ingrediencí můžete připravit chutné škubánky podávané posypané sýrem a zelenou petrželkou.

Skotský „Tetřívek“

Teplý předkrm z Velké Británie.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy