REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina

Cuketovo-cizrnové placičky

Placky z cizrny, cukety, vajec a dalších ingrediencí, usmažené dozlatova.

Čekanka salátová s mozečkem

Podušená čekanka, zdobená osmaženým telecím mozečkem s vajíčkem.

Houby v kapse

Kapsy z palačinkového těsta plněné houbovo-vaječnou směsí s bylinkami. Obalené v trojobalu a pak smažené na oleji.

Kapusta s vejci jako mozeček

Uvařená kapusta nakrájená na drobno, podušené s cibulí a promíchané s vejci usmaženými na slanině.

Kapustičky s hráškem a mandlemi

Opečené kapustičky s česnekem, hráškem, mandlemi a šalvějovými lístky, podávané posypané nastrouhanou citronovou kůrou.

Křenové plátky brambor

Plátky brambor obalené v křenovém těstíčku, usmažené dozlatova, servírované jako lehká večeře, či chuťovka k pivu nebo vínu.

Květákový mozeček

Uvařený květák rozdělaný na menší růžičky, orestovaný na oleji spolu s cibulí a vejci.

Květákový mozeček s hráškem a paprikou

Očištěný, krátce povařený květák restovaný s nakrájenou cibulkou, kostičkami červené papriky, vajíčky a zeleným hráškem.

Obalovaný lilek s dipem

Obalené plátky lilku v trojobalu, usmažené dozlatova a podávané s mátovo-jogurtovým dipem.

Omeleta s chřestem

Ovařené stonky chřestu zabalené do omelety, servírované s čatní z papriky a kaparů.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy