REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Brambory plněné tuňákem

Pečené brambory plněné tuňákovou směsí, servírované posypané nasekanými bylinkami.

Cibulový závin

Závin připravený z domácího těsta, naplněný orestovanou cibulí, upečený v troubě dozlatova.

Kuřecí játra pečená ve slanině

V troubě upečená kuřecí játra obalená v uzeném vepřovém boku, na talířích přelitá medovou omáčkou.

Nadívané rohlíčky

Rohlíčky plněné čokoládovými vločkami, pečené dozlatova, polité čokoládovou polevou.

Omeleta plněná jablečnou kaší

Omeleta upečené na pánvi v troubě, servírovaná potřená jablečnou kaší, přehnutá a hojně pocukrovaná.

Omeleta s bylinkami

Vaječná omeleta dochucená nasekaným libečkem, pažitkou, řeřichou a petrželkou.

Ostrá ranní vejce

Chutná snídaně z vajec upečených ve formě na muffiny spolu se zeleninou.

Pečené brambory s fazolkami a slaninou

Pečené brambory se špalíčky slaniny, promíchané s fazolkami, podávané s hořčičným dresinkem.

Plněné houstičky lososem

Vtipně naservírované kulaté housky s mákem, plněné lososem a vejci, zapečené v troubě, nejlépe pak pod grilem.

Plněné košíčky nebo paštičky náplní z drůběžích jater a žampiónů

Z listového těsta předpečené košíčky, plněné v tomto případě směsí z hranolek šunky a kuřecích jater orestovaných na cibulce, plátků žampiónů a dalších ingrediencí, zapečené v troubě dozlatova, podávané jako teplý předkrm.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy