REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina

Artyčoky na víně

Teplý předkrm původem ze Španělska.

Houbovo-bramborové kari

Na cibulovém základě podušená hlíva, lilek a brambora spolu s dalšími ingrediencemi, pokrm dochucený kari pastou.

Kukuřičná zrna ve smetanové omáčce

Mírně podušená sterilizovaná kukuřičná zrna, zalitá smetanou a ochucená citrónovou šťávou, kečupem, solí a nasekanou pažitkou, podávaná jako teplý předkrm.

Kuřecí kostky na zelenině

Opečené kousky masa s pikantní klobásou podušené s rajčatovým protlakem a zeleninou.

Zapečená rajčata

Rajčata zapečená s vejci a sypaná sýrem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy