REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Podkategorie: ryba, korýši 3, zelenina 5, ostatní 6

Artyčoky na víně

Teplý předkrm původem ze Španělska.

Býčí žlázy s vejci

Žlázy nakrájené na kostičky, podušené na cibulovém základě doměkka, smíchané s vejci a ozdobené petrželkou.

Houbovo-bramborové kari

Na cibulovém základě podušená hlíva, lilek a brambora spolu s dalšími ingrediencemi, pokrm dochucený kari pastou.

Humr na smetaně

Teplý předkrm z Francie.

Kačenky na smetaně

Kačenka česká, tradiční jarní houba, dušená ve vývaru se šunkou a cibulí. Ochucená muškátovým oříškem a citronovou šťávou, zjemněná smetanou.

Kukuřičná zrna ve smetanové omáčce

Mírně podušená sterilizovaná kukuřičná zrna, zalitá smetanou a ochucená citrónovou šťávou, kečupem, solí a nasekanou pažitkou, podávaná jako teplý předkrm.

Kuřecí kostky na zelenině

Opečené kousky masa s pikantní klobásou podušené s rajčatovým protlakem a zeleninou.

Langusta na rajčatech

Kousky masa z langusty podušené s rajčaty a cibulí, zalité bílým vínem.

Ragú ze žabích stehýnek

Ve vývaru podušená žabí stehýnka, smíchaná s chřestem a žampióny. Podáváme jako teplý předkrm nebo jako mezichod.

Sedlácká vejce

Podušená rajčata s paprikami, česnekem a cibulí, zapečená s vejci a sýrem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy