REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečená, zapečená

Baklažány plněné masem

Na půlky rozkrojené baklažány, vydlabané a plněné směsí z masa, žemle, papriky ….., zapečené v troubě.

Balkánské plněné lilky

Jedna z možností, jak zapéci půlky lilků naplněné zeleninovou směsí. Inspirace podle receptu z balkánské kuchyně, kde k takto zapečeným lilkům doporučují jako přílohu šafránovou rýži.

Bramborová omeleta II.

Plátky brambor ochucené česnekem, zalité rozšlehanými vejci, pokladené rajčaty a mozzarellou, posypané oreganem, v troubě zapečené.

Bramborové překvapení

Předvařené brambory plněné uvařenými vejci, přelité ochuceným bešamelem a posypané strouhaným sýrem, zapečené dozlatova.

Bramborový štrúdl s čedarem

Štrúdl plněný bramborovu směsí promíchanou se sýrem, potřený vejcem a upečený dozlatova.

Brokolice se šunkou a nivou

Nadrobno nakrájená brokolice smíchaná s moukou, práškem do pečiva, strouhanou nivou, na kostičky nakrájenou šunkou, rozetřeným česnekem a rozšlehanými vejci, okořeněná a zapečená v troubě.

Brokolicový nákyp

Slaný nákyp z povařené brokolice, hladké mouky, vajíček, mléka, šunky a tvrdého sýra.

Brokolicový nákyp II.

Nákyp z povařené brokolice, salámu, strouhaného sýra, vajíček a dalších ingrediencí.

Brokolicový nákyp s kuskusem

Směs z brokolice, mrkve, kuskusu a dalších ingrediencí, přelitá smetanou s rozšlehanými vejci, v troubě zapečená.

Brukve se sýrovou náplní

Podušené a pak vydlabané brukve, naplněné náplní z uzeného masa, nivy a dalších ingrediencí, zapečené v troubě dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy