REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené, dušené

Bramborové knedlíky plněné houbami

Bramborové knedlíky s uzeným a zelím jsou stálicí české kuchyně. Tento recept je však na knedlíky plněné na cibulce podušenými houbami.

Čirůvky ve svíčkové omáčce

Čirůvky mají jemnou chuť a příjemnou vůni. Vyzkoušejte je jako hlavní ingredienci naservírovanou spolu se svíčkovou omáčkou.

Dušené houby na cibulce

Houby pokapané citrónem, orestované s cibulí a česnekem, pak podušené.

Dušené houby nastavené krupicí

Směs hub podušená, smíchaná s krupicí a vejci.

Dušené houby po anglickém způsobu

Houby podušené ve vývaru s sherry a smetanou.

Dušené houby po čínsku

Houby máčené v horké vodě, podušené a pak povařené se zázvorem.

Dušené houby s česnekem

Houby orestované, pak podušené s česnekem a rajčaty.

Dušené houby s vínovou omáčkou

Orestované plátky hub s rajčaty a vínem.

Dušené lišky se sýrem

Na drobno nakrájené lišky, podušené ve vlastní šťávě spolu se slaninou a cibulí, servírované posypané strouhaným sýrem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy