REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Formanský guláš dle George

Variace na vepřový minutkový guláš servírovaný ozdobený grilovanou klobáskou.

Guláš pekelník (minutkově)

Recept pro milovníky ostrých jídel. Rychlý guláš připravený minutkově, tedy do 30 minut!

Guláš z tlačenky

Rychlý guláš uvařený za 20 minut. Nevěříte? Vyzkoušejte! Nejen že je rychlý, protože maso v tlačence je již uvařené, ale i skvěle chutná a zvládne ho i kuchařský začátečník.

Jazyk s křenovou omáčkou

Plátky vařeného jazyka podávané s křenovou omáčkou, ozdobené usmaženými plátky křenu.

Knedlíky s uzeným jazykem

Uvařené bramborové knedlíky plněné masovou směsí, podávané s pikantními dušenými jablky.

Minutkový guláš dle George

Guláš snadno a rychle.

Pikantní maso ve špenátu

Spařené špenátové listy plněné pikantní masovou směsí, stočené do závítků, vařené v páře, podávané s koprovou omáčkou.

Pomalená krkovice (připraveno v pomalém hrnci)

Šťavnatá vepřová krkovice s kostí vařená v pomalém hrnci s cibulí, česnekem, kmínem, sádlem a solí.

Uzená pečeně vařená

Uzené vepřové maso uvařené ve vodě.

Uzené maso povařené, pečené

V celku povařená uzená krkovice nebo uzená rolovaná plec, nakrájená na plátky, dopečená v troubě doměkka, výpek ochucený česnekem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy