REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Citronové medailonky

Opečené vepřové panenky servírované s omáčkou z citronů, jarní cibulky, bílého vína a nasekaného rozmarýnu.

Česnekový olomoucký řízek

Plátky vepřové kýty potřené prolisovaným česnekem a hořčicí, pokladené cikánskou pečení, orestované na tuku doměkka.

Čevabčiči

Mleté vepřové maso ve tvaru šišek opečené na oleji, servírované s cibulí a hořčicí.

Čínské masové hranolky

Marinované vepřové maso nakrájené na hranolky, opečené na oleji dozlatova.

Dragounský marš

Vepřové nudličky orestované na oleji s přídavkem feferonek, cibule a worcesterové omáčky.

Famózo dle George

Improvizace z dovolené, která se ukázala velmi jedlou! Jeden z receptů na úpravu pokrmů na elektrické pánvi.

Hašé z vepřového masa II.

Vepřové maso ve vlastní šťávě prohřáté na cibulce s vejci, ochucené solí, pepřem a citrónovou šťávou.

Jehla pana starosty

Vepřové maso, játra, slanina, cibule a žampióny na jehle.

Katův šleh II.

Rychlá pikantní minutka z nudliček vepřového masa, zprudka opečených na pánvi, chvíli podušených spolu kousky papriky, česneku a dalšími ingrediencemi.

Košovská specialita

Pod druhým názvem Prievidzká.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy