REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované, pečené na otevřeném ohni

Australian Style BBQ žebírka II.

Vepřová žebírka z bůčku naložená přes noc v BBQ marinádě. Předpečená v troubě a potom ugrilovaná. Podáváme nejlépe s kukuřicí připravenou na grilu.

Brazilské vepřové steaky

Grilované plátky vepřové panenky s glazurou z pikantní omáčky Brazilian Spicy Churrasco, které nejlépe chutnají s pečenými rajčaty.

Bůčkové špízy

Kousky uzeného bůčku na píchané na jehlách spolu s paprikami a cibulí, ugrilované. Recept vhodný pro přípravu na roštu či grilovací pánvi.

Bůčkový šnek

Recept na pokrm připravovaný na grilu nebo i na pánvi na oleji.

Glazírované vepřové kotlety

Kořeněné vepřové kotlety grilované na roštu grilu, potírané švestkovou omáčkou.

Grill Kotlet Texas

Marináda z olivového oleje, kořenící směs Kotányi Rub Uzený a hořčice vetřená do steaků z krkovice, ty pak ugrilované na venkovním roštu grilu.

Grilovaná kotleta v citronové marinádě

Nejlépe přes noc marinované plátky vepřového karé, druhý den zprudka opečené na dobře rozpáleném roštu grilu, případně na pánvi.

Grilovaná krkovice

Na grilu připravené silné plátky krkovice s pepřovým kořením, himálájskou solí a snítkami citronového tymiánu.

Grilovaná krkovice s hlívou ústřičnou

V marinádě naložená vepřová krkovice spolu s povařenou hlívou ústřičnou, plátky masa i kloboučky hub pak grilované na venkovním roštu grilu.

Grilovaná krkovička

Nakládaná krkovička připravená na grilu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy