REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Alobalový guláš

Kostky vepřového orestované zprudka na oleji a podušené spolu s tenkými párky a žampióny v alobalu.

Andělské zvony

Podušené kostky z bůčku smíchané s uvařeným kysaným zelím, dochucené česnekem a feferonkami.

Bratislavská plec

Na sádle a zkaramelizované cibuli a zelenině v celku osmahnutá plec, podušená doměkka ve vývaru ochuceném protlakem a kořením, servírovaná nakrájená na plátky, přelitá zahuštěnou smetanovou omáčkou připravenou z výpeku, doplněnou částí orestované zeleniny a kyselou okurkou.

Bratislavské kostky

Vepřové plecko nakrájené na kostky, podušené doměkka na sádle, cibulce a kořenové zelenině, zalité vývarem, omáčka nakonec doplněná o zeleninu a okurky krátce podušené na pánvi na másle, dochucená citronovou šťávou a smetanou.

Bratislavské vepřové plecko

Svinuté vepřové plecko převázané režnou nití, podušené na cibulovém základě, servírované podlité smetanovou omáčkou s vložkou zeleniny.

Ďábelské vepřové kotlety

Opečené kotlety, podušené s cibulí, hořčicí, okurkou a feferonkou.

Divoký vepřový guláš

Guláš z vepřového masa podušeného spolu s divokým kořením, dochucený kečupem, česnekem a kostkou masoxu.

Drátenický bůček s pivem

Plátky bůčku podušené doměkka se zeleninou, podlité pivem.

Dušená vepřová kýta s karotkou

Vepřová kýta podušená společně s karotkou a kuličkami celého pepře.

Dušená vepřová žebírka

Vepřová žebírka nasekaná na menší části, v hrnci podlitá vodou podušená doměkka ochucená kořením, hotová servírovaná spolu s krajíčky měkkého chleba, hořčicí a křenem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy