REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapečené, orestované na oleji

Cannelloni plněné masem

Cannelloni, velké duté těstoviny naplněné orestovanou masovou směsí a zapečené v troubě dozlatova.

Cannelloni s kuřecím masem

Plněné těstoviny masovou směsí, zapečené v troubě spolu s rajskou omáčkou, posypané strouhaným sýrem.

Cannelloni se šunkovou náplní

Cannelloni (Kanelony) – plněné nudlové závitky z Itálie.

Cannelloni z lasagní plněné špenátem

Těsto na lasagne potřené špenátovou směsí, stočené do ruliček, zapečené s rajskou omáčkou a strouhanou mozzarellou.

Drvoštěpské flíčky

Těstoviny zapečené se slaninou, žampiony, pórkem a dalšími ingrediencemi.

Fleky s houbami

Houbařský recept našich babiček jistě přijde vhod i v letošní sezóně. Jde o těstovinové flíčky zapečené v troubě s houbami podušenými na slanině a cibuli, dochucené vejci rozšlehanými v mléce.

Flíčky s uzeným masem

Těstoviny zapečené s uzeným masem, vejcem a zeleninou .

Fusilli s plněnými žampiony

Těstoviny zapečené s žampionovými hlavičkami plněnými masovou směsí, přelité smetanou promíchanou se strouhaným sýrem.

Gratinované špagety se sýrem

Uvařené špagety smíchané s masovou směsí, zapečené v troubě.

Houbové těstoviny

Na skus uvařené těstoviny, zapečené v troubě spolu se žampiony, šunkou, uzeninou a dalšími ingrediencemi, zalité smetanovou zálivkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy