REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

těstoviny


Agnolotti s máslem a šalvějí

Agnolotti (plněné těstoviny – taštičky) uvařené v mírně osolené vodě a promíchané s rozpuštěným máslem a šalvějí.

Andulčiny špagety

Také milujete dlouhé těstovinové provázky, které jsou rychle hotové a přitom báječné chutnají? Máme pro vás inspiraci na netradiční špagety uvařené a dochucené uzenou makrelou, pomerančem, kukuřicí a jogurtem nebo majonézou. Rozpis na 4 porce.

Asijské nudle s kuřecím masem

Vaječné čínské (vietnamské) těstoviny smíchané s oretovanou zeleninou a kuřecím masem.

Asijské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Rýžové nudle opečené ve wok pánvi spolu s kousky kuřecího masa, zelí, chilli papričky a dalších ingrediencí.

Asijské nudle s kuřecím masem II.

Jedna z mnoha variant, jak servírovat asijské instantní nudle.

Bleskové boloňské penne

Vařené těstoviny smíchané s omáčkou z mletého masa, česneku, krájených rajčat, žampionů a dalších ingrediencí, servírované posypané lístky bazalky.

Boloňské špagety

Klasický recept na těstoviny s masovou směsí.

Boloňské špagety II.

Vařené těstoviny servírované s ochucenou masovou směsí.

Boloňské špagety III.

Známý italský pokrm podle receptu tradičního výrobce českých těstovin bratrů Zátků.

Cannelloni plněné masem

Cannelloni, velké duté těstoviny naplněné orestovanou masovou směsí a zapečené v troubě dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy