REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Poděbradské ragú

Telecí maso nakrájené na kostky, uvařené ve vodě spolu s květákem, mrkví, celerem a kedlubnou, poté z másla a hladké mouky připravená světlá jíška, zalitá mlékem a odvarem z bobkového listu a nového koření, do omáčky z jíšky vložené vařené maso a nakrájená vařená zelenina, vše dochucené cukrem a citrónovou šťávou.

Telecí guláš

Guláš z telecí plece.

Telecí hrudí na hříbkách

V celku povařené telecí hrudí, pak nakrájené na plátky, dovařené doměkka spolu s kořením a cibulí, ke konci i s houbami. Servírované z omáčkou připravenou z vývaru po mase.

Telecí plec vařená s houbovou omáčkou

Uvařené maso z telecí plece zalité houbovou omáčkou.

Zadělávané telecí hrudí

Telecí hrudí vařené s bylinkami, cibulí a žampióny.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy