REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené

Pařížské řízky

Naklepané telecí řízky usmažené na oleji obalené v těstíčku z hladké mouky, oleje, mléka, vejce a soli, servírované ozdobené dílky citrónu.

Pařížský telecí řízek

Minutka z telecího masa. V těstíčku obalené plátky telecí kýty.

Plněné smažené telecí řízky

Telecí steaky plněné sýrem a šunkou, obalené v trojobalu.

Plněné telecí řízečky

Opečené telecí řízečky plněné směsí ze žampionů, šunky a sýra, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Smažené telecí hrudí

Povařené telecí hrudí, rozporcované na porce a osmažené v trojobalu.

Smažené telecí řízky v ochucené strouhance

Řízky obalené v mouce, vejcích a ochucené strouhance, smažené dozlatova.

Smažený telecí řízek

V trojobalu obalené plátky telecí kýty, osmažené v oleji.

Smažený telecí řízek v sýrovém těstíčku

Naklepané telecí řízky osolené a opepřené, pak ponořené v těstíčku z mléka, vajec, hladké mouky a nastrouhaného tvrdého sýra, poté smažené ve vyšší vrstvě oleje, z obou stran hezky dorůžova.

Telecí karbanátky

Mleté telecí plecko smíchané z dalšími ingrediencemi a usmažené dozlatova ve tvaru karbanátků.

Telecí karbanátky s hříbky

Mleté telecí plecko promíchané s podušenými hříbky a dalšími ingrediencemi, usmažené dozlatova ve tvaru menších karbanátků.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy