REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji, grilované

Geschnetzeltes

Skvělá švýcarská specialita z telecího masa. Jedná se o okořeněné a v mouce obalené nudličky telecího masa zprudka opečené v hrnci na másle, pak podušené zalité bílým vínem a smetanou, servírované nejlépe s rösti.

Kotlety s broskvovou směsí

Opečené telecí kotlety servírované s broskvemi smíchanými s limetkovou šťávou, cibulí, solí, pepřem a koriandrem.

Kotlety s petrželkovým olejem

Opečené kotlety přelité petrželkovým olejem, servírované s podušenou mrkví, přelité omáčkou.

Máslový telecí řízek

Placičky z mletého telecího masa, vejce, koření a mléka, obalené v mouce a usmažené na tuku dorůžova.

Přírodní telecí medailonky

Z omyté telecí kýty nebo telecí panenské nakrájené plátky masa, opečené na oleji a servírované podlité omáčkou z výpeku.

Přírodní telecí řízečky

Na plátky nakrájená telecí kýta, orestovaná, při servírování podlitá ovocnou šťávou.

Přírodní telecí řízek

Na plátky nakrájená, pak orestovaná telecí kýta, servírovaná podlitá šťávou z výpeku.

Rajské telecí nudličky

Opečené nudličky masa máčené v omáčce z bílého jogurtu, kečupu a dalších ingrediencí.

Ražničí se sýrem, šunkou a rajčaty

Kostky telecího napíchané na grilovacích jehlách spolu s šunkou, ementálem a rajčaty, grilované na roštu.

Řízky v čokoládové omáčce

Opečené telecí řízky servírované s omáčkou z čokolády, zeleniny, oříšků a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy