REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené v troubě

Gratinované telecí řízky

Telecí řízky nejdříve opečené na oleji, poté zapečené se žampiónovou směsí, šunkou a nastrouhaným tvrdým sýrem, servírované se zahuštěnou a ochucenou šťávou z opékání.

Limetkové telecí se žampiony

Telecí kýta opečená zprudka na oleji, upečená v troubě, servírovaná nakrájená na plátky, přelitá limetkovou omáčkou.

Nadívaná telecí kýta

Pečené maso plněné směsí z dýně, uzeného masa, bylinek a dalších ingrediencí.

Nadívaná telecí roláda na víně

Telecí plece plněná okořeněnou nádivkou, svinutá do rolády, pečená s novými bramborami, mrkví, řapíkatým celerem a bílou i červenou cibulí, podlitá červeným vínem.

Nadívané telecí maso

Telecí hrudí naplněné nádivkou, upečené dozlatova.

Pečená telecí ledvina

Telecí maso připravené pečením.

Pečená telecí plec s rajčaty a celerem

Osolené telecí plecko nejdříve opečené na másle, poté upečené v troubě do měkka spolu s nakrájeným celerem a rajčaty, šťáva z pečení zahuštěna hladkou moukou, dochucená cukrem a solí.

Pečené telecí kotlety

Orestované a pak zapečené kotlety se šunkou.

Pečené telecí závitky

Plátky telecího masa naplněné směsí z vejce, anglické slaniny, petrželky a dalších ingrediencí, upečené v troubě doměkka.

Plněná telecí pečeně

Pečené telecí maso, pečeně-ledvina stočená do rolády a upečená v troubě doměkka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy