REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Dušená telecí kýta

Orestovaná telecí kýta prošpikovaná slaninou, česnekem a mrkví, podušená se zeleninou.

Dušené telecí s karotkou

Telecí maso podušené na cibulovém základě spolu s karotkou doměkka.

Dušené telecí se zelím a jogurtem

Telecí maso dušené na cibulovém základě se zelím a jogurtovou směsí doměkka.

Dušené telecí v mrkvi

V celku na cibulce a másle opečená telecí kýta, podlitá vývarem podušená doměkka, ke konci i s mrkví nakrájenou na kolečka.

Kotlety se žampionovou nádivkou

Kotlety plněné na plátky nakrájenými žampiony, na kolečka nakrájenou cibulí, tymiánem a kečupem, okořeněné, podušené na oleji doměkka.

Plněné telecí kotlety

Telecí kotlety naplněné směsí z šunkového salámu a vejce, opečené zprudka na oleji, nakonec podušené do měkka.

Plněný telecí plátek

Naklepané plátky telecí kýty potřené směsí z orestovaných žampionů, papriky a vajíček, zamotané do tvaru závitků, ty podušené přelité vývarem, servírované s rýží nebo bramborem.

Řízky z mletého telecího masa

Vypracované telecí řízečky z mletého masa, cibule, česneku a vajec, podušené na víně.

Telecí dušené s hráškem

Kostky telecího plece podušené na cibulovém základě, servírované s omáčkou s vložkou hrášku.

Telecí guláš s rajčaty

Telecí plec nakrájená na kostky a podušená na cibulovém základě doměkka s nakrájenými marinovanými rajčaty.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy