REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Bílá ryba připravená v alobalovém sáčku

V sáčku vyrobeného z alobalu připravené kostky z rybích filet ochucené solí, pepřem a případně okurkovým nálevem, uvařené na venkovním ohni.

Bolen se zeleninou

V páře uvařené porce bolena, servírované obložené orestovanou zeleninou.

Candát na zelenině

Zdravotní pokrm z candáta obloženého zeleninou.

Candát s jemnou petrželovou omáčkou

Porce uvařené ryby servírované s omáčkou z ušlehaných žloutků a dalších ingrediencí.

Fašírovaná roláda ze štiky

Pomleté maso štiky spolu s cibulí, promíchané se žemlí, dochucené kořením, směs povařená ve vývaru, zamotaná do hadrového ubrousku, servírovaná nakrájená na plátky.

Kapr flamendr

Ochucené kapří filety vařené s vínem a zeleninou doměkka.

Kapr na černo

Uvařené porce ryb v kořeněném nálevu, podlité omáčkou připravenou z orestované kořenové zeleniny, švestkových povidel, karamelu, nasekaných mandlí …

Kapr po polsku

Jedna z variant úpravy kapra.

Kapr po židovsku

Vařený kapr s kořenovou zeleninou v rosolu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy