REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Aljašská treska v těstíčku

Rybí filé smažené v těstíčku podávané s brambory a zakysanou smetanou s česnekem.

Bramboráky z kapřího masa

Chutné rybí bramboráky usmažené na pánvi dozlatova.

Candát po zámecku

Filety z candáta obalené v ochuceném těstíčku a usmažené dozlatova.

Candát v bylinkové košilce

Filety z candáta marinované ve víně na cibuli, obalené v bylinkách smíchaných se strouhankou z toastového chleba, pepřem a parmazánem, usmažené dozlatova.

Filé plněné fazolkami

Filé z tresky plněné strouhaným parmazánem, koprem, zelenými fazolkami a obalené v rozšlehaném vejci s moukou, strouhance a osmažené na oleji dozlatova.

Hranolky z tolstolobika

Filety z tolstolobika nakrájené na větší hranolky, marinované v sójové marinádě, obalené v hladké mouce smíchané s paprikou a škrobovou moučkou, usmažené dozlatova.

Ježdíci smažení

Omytí a vykuchaní ježdíci zbavení šupin, obalení v těstíčku z mouky, vajec a soli, pak ve strouhance, usmažení v rozpáleném oleji dozlatova.

Kapr po francouzsku

Naložené porce kapra, obalené v hladké mouce, usmažené dozlatova.

Kapr smažený po švýcarsku

Osmažené porce kapra obalené ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.

Kapr smažený v nadýchaném těstíčku

V kynutém těstíčku připraveném z droždí, hladké mouky, piva a vejce obalené podkovy kapra, ty pak usmažené v oleji pěkně dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy