REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na tuku

Aljašská treska s kukuřicí

Dozlatova opečená treska s podušenou kukuřicí a jarní cibulkou, doplněná lehkou majonézou.

Candát na kmíně

Opečené porce candáta nebo jiné okounovité ryby, přelité šťávou z výpeku.

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Candát v jedné z nejjednodušších a nejchutnějších úprav – pečený na másle, přelitý omáčkou z bílého vína, smetany a čerstvé pažitky.

Candát na paprice

Na cibuli a slanině podlité vodou zahuštěnou paprikovou moukou chvíli povařená opečená filátka z candáta, servírovaná s omáčkou zjemněnou smetanou.

Cejn po řecku

Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.

Cejn s kari kořením

Osolené porce cejna posypané kari kořením, opečené na oleji, servírované s kolečky orestované cibule.

Filátka ze pstruha na másle

Vykostěné filety ze pstruha zprudka opečené na másle a tymiánu dozlatova.

Filátka ze pstruha s dýňovým pyré

Opečené filety pstruha servírované s pyrém z podušené dužiny dýně, fenyklu, cibule a vývaru.

Filé na olivách

Osolené porce filé opečené na rozpáleném oleji, podušené spolu s cibulí, olivami, kečupem, protlakem, cukrem a vínem.

Filet z tresky tmavé, baby špenát

Okořeněné, citronovou šťávou zakápnuté filety z tresky černé, zprudka opečené na másle a oleji, servírované se špenátem připraveným ve výpeku po tresce.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy