REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené (zapečené) v troubě

Amur na smetaně s houbami

Porce amura opečené na oleji, upečené spolu s nasekanou cibulí a houbami, přelité smetanou.

Candát á la Chambord

Vykuchaný, v celku předvařený candát, upečený potřený směsí s podušených hub a dalších ingrediencí, posypaný osmaženou strouhankou.

Candát pečený na rýži se smetanou

Půlka candáta pečená na cibulovém základě spolu s rýži, přelitá smetanou.

Candát v olivové krustě

Porce candáta posypané ochucenou strouhankou, ozdobené strouhaným parmazánem a pokapané olejem, v troubě zapečené.

Cejn pečený v alobalu

Půlky osolených a citrónem pokapaných ryb zabalené do alobalu a upečené v troubě nebo na venkovním grilu.

Filé po cikánsku

Ochucené plátky rybího filé zakapané kečupem, upečené v troubě spolu s cibulí a nakrájenou paprikou.

Filé s anglickou slaninou a zeleninou

Filé obalené v anglické slanině upečené spolu se zeleninovou přílohou.

Filé v jogurtové zálivce

Rybí filé (například z tresky nebo pangasiuse) zapečené s jablky, rajčaty a jogurtovou zálivkou.

Filé zapečené s rajčaty a sýrem

Opečené filé, zapečené v troubě se šunkou, rajčaty, sýrem a okurkami.

Filety z tresky grilované v troubě s chlebovou krustou

Větší filety z tresky potřené pikantní rajčatovou pastou, hojně posypané ochucenou chlebovou strouhankou, upečené v troubě pod grilem doměkka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy