REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované

Amur na grilu

Podkovy z amura marinované v pikantní marinádě, ugrilované na rožni.

Bílé ryby grilované

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané porce bílých ryb (plotice, perlín, podoustev …), posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.

Candát na roštu

Ve víně s citronovou šťávou odleželé porce candáta, prošpikované půlkolečky citronu, na grilu opečené.

Citronový pstruh

Grilovaní pstruzi naplnění plátky citrónů, sypaní citrónovou kůrou.

Citronový pstruh II.

Filety ze pstruhů potřené směsí ze strouhanky, piniových semínek, másla, petrželky, citronové šťávy a kůry, pokapané olejem, grilované na roštu grilu.

Český kapr na roštu

Recept na grilovaného kapra připraveného na roštu nebo otevřeném ohništi.

Filé na rožni

Jednoduchý recept na chutné grilované rybí filé.

Grilovaná ostroretka

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané půlky ostroretek, posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.

Grilovaná pražma s mateřídouškou

Ryba naplněná česnekem a mateřídouškou, potřená olejem, posypaná mateřídouškou, na grilu grilovaná.

Grilované filety kapra

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané filety z kapra posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, nakonec grilované na venkovním grilu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy