REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Candát na hříbkách

Na másle opečené porce candáta, podušené na houbách.

Candát po selsku

Vývarem z vyškvařené slaniny, cibulky a páteře z ryby přelité porce candáta, podušené doměkka spolu s nakrájenou paprikou a rajčaty.

Candát po selsku II.

Porce candáta podušené společně s cibulí, paprikou a slaninou doměkka.

Dušená pražma na zelenině

Opečená pražma dušená se zeleninou, s kapary a rozkrájenými sardelkami.

Dušené okouní filety

Okouní filety povařené s pórkem a kořením, podávané s omáčkou, zdobené bylinkami a plátky citronu.

Dušený jelec tloušť

Půlky tloušťů prošpikované slaninou, potřené česnekem, okořeněné a poprášené moukou, podušené na cibulovém základě.

Dušený kapr s pikantní kašičkou

Porce kapra podušené s máslem, kořením, kudrnkou a bílým vínem doměkka, potřené pikantní kašičkou, ozdobené paprikou, petrželkou a plátky citronu.

Džuveč ze sumce

Skvělý recept z balkánské kuchyně na úpravu sumce. Kostky rybího masa podušené spolu s povařenou zeleninou.

Guláš ze sumce

Rybí guláš připravený z kostek masa ze sumce, cibule, sádla , rybího vývaru a dalších ingrediencí.

Guláš ze sumce II.

Na cibulovém základě spolu s paprikou a feferonkou podušené kostky ze sumce zbaveného kůže, guláš dochucený rajským protlakem a kořením, servírovaný nejlépe s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy