REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

rybí maso sladkovodní i mořské


Aljašská treska s kukuřicí

Dozlatova opečená treska s podušenou kukuřicí a jarní cibulkou, doplněná lehkou majonézou.

Aljašská treska v těstíčku

Rybí filé smažené v těstíčku podávané s brambory a zakysanou smetanou s česnekem.

Amur na grilu

Podkovy z amura marinované v pikantní marinádě, ugrilované na rožni.

Amur na smetaně s houbami

Porce amura opečené na oleji, upečené spolu s nasekanou cibulí a houbami, přelité smetanou.

Bílá ryba připravená v alobalovém sáčku

V sáčku vyrobeného z alobalu připravené kostky z rybích filet ochucené solí, pepřem a případně okurkovým nálevem, uvařené na venkovním ohni.

Bílé ryby grilované

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané porce bílých ryb (plotice, perlín, podoustev …), posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.

Bolen se zeleninou

V páře uvařené porce bolena, servírované obložené orestovanou zeleninou.

Bramboráky z kapřího masa

Chutné rybí bramboráky usmažené na pánvi dozlatova.

Candát á la Chambord

Vykuchaný, v celku předvařený candát, upečený potřený směsí s podušených hub a dalších ingrediencí, posypaný osmaženou strouhankou.

Candát na hříbkách

Na másle opečené porce candáta, podušené na houbách.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy