REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Párkový perkelt

Perkelt zase trošku jinak, tentokrát z uzeniny.

Pikantní buřtguláš

Klasický buřtguláš, tedy guláš ze špekáčků, brambor a dalších ingrediencí, doplněný o konzervu červených fazolí nakládaných v chilli omáčce.

Pikantní miš-maš guláš

Guláš s brambory, ve kterém je maso nahrazeno klobásou či jinou uzeninou. Chuť mu dodají i žampiony, paprika, cibule, česnek a feferonka.

Rychlý guláš z lančmítu

Guláš z konzervy lančmítu, leča a dalších ingrediencí. Díky své rychlé a jednoduché přípravě se hodí při kempování.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy