REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, grilované

Balkánský špíz

Rychlá pochoutka na gril.

Bílá klobása marinovaná v pivě

Jednoduchý recept na bílé klobásky upravené grilováním.

Bílá klobása naložená v pivě

Skvělý recept na bílou klobásu grilovanou na roštu nebo otevřeném ohništi.

Budapešťská uzenka

Do zářezů v klobáse vložené plátky slaniny, sýra a kolečka cibule, uzenina pak potřená olejem smíchaným s mletou paprikou a na grilu grilovaná.

Domácí opečená klobása

Směs mletého hovězího a vepřového masa, naplněná do střev.

Grilované párečky se slaninou

Tenké párky zabalené do slaninové košilky, okořeněné rozmarýnu a grilované na roštu.

Grilované párky se sýrem

Liberecké párky podélně naříznuté do hloubky, vnitřek potřený směsi kečupu a hořčice, naplněné tvrdým sýrem, poprášené mletou pálivou paprikou, potřené olejem, zabalené do plátků anglické slaniny, připravené grilované na roštu grilu.

Grilované párky se sýrem a slaninou

Libové párečky obalené plátky sýra a anglické slaniny, grilované na roštu.

Grilované párky ve slaninové košilce

Na venkovním roštu grilu opečené tenké párky obalené v anglické slanině.

Klobásky na jehle

Špízy připravené z bílých bavorských klobás, barevných paprik a debrecínských párečků.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy