REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané

Buřty na černém pivu

V pivní směsi pečené špekáčky s cibulí, paprikou a beraními rohy.

Grilovací klobásky zapečené s cibulí v palačinkovém těstě

Bílé grilovací klobásky ve vaječné směsi s dijonskou hořčicí a cibulí. Jedná se o obdobu tradičního anglického receptu „Toad in the Hole“ (Žába v díře).

Kabanos pečený v popelu

Kolečka kabanosu napíchaná na grilovací jehly spolu s rajčaty, slaninou, cibulí a paprikami, zabalená do alobalu a upečená ve žhavém popelu.

Kari uzenka

V zářezích klobásy vložené kousky sýra, papriky, cibule, okurky a slaniny, uzenina potřená olejem, na grilu grilovaná, posypaná pepřem a kari kořením.

Klobásky na pivu

V troubě upečené klobásky spolu se zeleninou, přelité černým pivem.

Klobásky pečené na těstě

V troubě upečené opečené klobásky pokladené na těsto zalité smetanovou směsí.

Klobásy na černém pivě

Opečené klobásy přelité směsí z černého piva, cibule, rajčatového pyré a dalších ingrediencí, upečené v troubě.

Párečky v listovém těstě

Párečky obalené v listovém těstě, potřené vejcem, posypané sezamem, v troubě upečené dozlatova.

Párečky ve špagetové košilce

Párečky obalené vařenými špagetami, polité omáčkou z cibule, rajského protlaku, vajíček a dalších ingrediencí, v troubě zapečené.

Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem

Grilovací klobásky zapečené s pórkem, smetanou a čtvrtkami nakyslách jablek. Dochucené čerstvým rozmarýnem a podávané s brambory.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy