REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Buřtguláš

Guláš z koleček buřtů případně z kousků točeného salámu, brambor a dalších ingrediencí.

Buřtguláš s nočky

Klasický guláš z uzeniny, brambor a dalších ingrediencí, podle tohoto receptu servírovaný ještě s kulatými knedlíčky zavařenými právě v guláši.

Guláš z párků

Na kolečka nakrájené tenké plátky, opečené na cibulovém základě z jarní cibulky, másla a česneku, nakonec chvíli podušené přelité vývarem a rajským protlakem.

Perkelt z párků

Osmažená kolečka párků na cibulce, paprice, udušené se zeleninou.

Perkelt z párků II.

Kolečka tenkých párků opečená na cibulovém základě, podušená spolu s paprikou a dalšími ingrediencemi ve vývaru z masoxu.

Pikantní rýžová pánev

Na cibulce opečená kolečka kabanosu, rajčat a pórku, promíchaná s vařenou rýží.

Rychlý guláš ze salámu

Na hranolky nakrájený salám, opečený na oleji, okořeněný, zalitý kečupem a chvíli podušený, na talířích dozdobený nastrouhanou Nivou.

Salám v pivní omáčce

Opečené kousky kabanosu s omáčkou ze světlého piva a dalších ingrediencí.

Vuřtový kotlíkový guláš

Oloupané a na kolečka nakrájené vuřty, opečené na cibulovém základě přímo v kotlíku spolu s brambory, rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy