REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

různě upravené uzeniny


Balkánský špíz

Rychlá pochoutka na gril.

Bílá klobása marinovaná v pivě

Jednoduchý recept na bílé klobásky upravené grilováním.

Bílá klobása naložená v pivě

Skvělý recept na bílou klobásu grilovanou na roštu nebo otevřeném ohništi.

Budapešťská uzenka

Do zářezů v klobáse vložené plátky slaniny, sýra a kolečka cibule, uzenina pak potřená olejem smíchaným s mletou paprikou a na grilu grilovaná.

Buřtguláš

Guláš z koleček buřtů případně z kousků točeného salámu, brambor a dalších ingrediencí.

Buřtguláš s nočky

Klasický guláš z uzeniny, brambor a dalších ingrediencí, podle tohoto receptu servírovaný ještě s kulatými knedlíčky zavařenými právě v guláši.

Buřty na černém pivu

V pivní směsi pečené špekáčky s cibulí, paprikou a beraními rohy.

Domácí opečená klobása

Směs mletého hovězího a vepřového masa, naplněná do střev.

Grilovací klobásky zapečené s cibulí v palačinkovém těstě

Bílé grilovací klobásky ve vaječné směsi s dijonskou hořčicí a cibulí. Jedná se o obdobu tradičního anglického receptu „Toad in the Hole“ (Žába v díře).

Grilované párečky se slaninou

Tenké párky zabalené do slaninové košilky, okořeněné rozmarýnu a grilované na roštu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy