REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené, dušené

Cikánský kotlíkový guláš

V kotlíku nad ohněm uvařený pikantní gulášek z vepřového a hovězího masa, zeleniny a dalších ingrediencí.

Guláš „Mejdan“

Guláš vhodný na menší oslavy. Rozpis je pro 6-8 osob.

Hráškové rizoto

Rýže uvařená na měkko smíchaná s podušeným hráškem a opečeným kuřecím masem.

Krůtí rizoto

Uvařená rýže parboiled smíchaná s podušeným masem a zeleninou.

Kuřecí rizoto II.

Rýže podušená v troubě doměkka, smíchaná s pečenými nebo vařenými kousky kuřecího masa, papriky a dalšími ingrediencemi. K přípravě můžeme použít jak vařené kuřecí maso na polévku nebo pečené kuře.

Kuřecí závitky s masem a sýrem

Kuřecí prsíčka plněná sekanou z vepřového a hovězího masa.

Masové fondue

Obdoba sýrových fondue, maso restované v oleji nebo vařené ve vývaru.

Masový kotlík

Guláš z hovězího masa, vepřového masa, klobásy, papriky, brambor, rajčat a dalších ingrediencí.

Ohnivá pánev

Orestované kousky vepřového a kuřecího masa, kolečka klobásy, podušené spolu se žampiony, fazolemi, paprikou, česnekem a cibulí, zalité pivem, porce servírované ozdobené nastrouhaným křenem a nasekaným pórkem.

Ostrá masová směs

Orestované hranolky z hovězí roštěnky a vepřové kýty, chvíli podušené spolu s lečem a dalšími ingrediencemi. Směs je pikantní, vhodná jako hlavní chod s bramborami nebo i rýží, případně ji můžeme použít na topinky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy