REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané

Co dům dal

Všechny zbytky z lednice dáme na vymazaný plech a zapečeme v troubě. Variant tohoto receptu je nepřeberné množství a opravdu záleží jen a jen na stavu vaší ledničky a spížky.

Čertovy špalky

Rychlý a chutný pokrm z kousků vepřové krkovice, žampiónů a chilli papriček.

Čertovy špalky II.

V troubě v pekáčku mírně podlité vodou upečené větší kousky vepřové krkovice spolu s kořenovou zeleninou, houbami, cibulí a feferonkami, směs dochucená kečupem, česnekem a kořením.

Dvoubarevná masová roláda s kukuřicí

Roláda z ochuceného hovězího a vepřového masa naplněná kukuřicí, upečená doměkka.

Hamburský guláš

Guláš 100 x jinak. Tentokrát podušené kostky hovězího a vepřového masa spolu s rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Jarní kopřivová nádivka s uzeným masem

V mléce máčené, pak vymačkané rohlíky promíchané s mladými výhonky kopřiv, bylinkami, kostičkami uzeného masa, vaječnými žloutky, cibulí, sněhem z bílků a kořením, směs zapečená v troubě ve formě na srnčí hřbet.

Jarní velikonoční nádivka

Recept na jednu z variant velikonoční nádivky připravené z kostiček bílé veky, vařeného vepřového a uzeného masa, vajíček, mléka, koření a bylinek.

Kapustové závitky s masem a klobásou

Masová směs naplněná v kapustových listech, vytvořené balenky pak zapečené v troubě.

Kopřivová nádivka

Nádivka s uzeným masem a mladými kopřivami.

Kopřivová velikonoční nádivka

Nádivka z rohlíků, vajec, uzeného masa, mladých kopřiv, cibule, česneku a koření, upečená v troubě dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy