REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

různé druhy mas (ve směsi, nepomleté)


Cikánský kotlíkový guláš

V kotlíku nad ohněm uvařený pikantní gulášek z vepřového a hovězího masa, zeleniny a dalších ingrediencí.

Co dům dal

Všechny zbytky z lednice dáme na vymazaný plech a zapečeme v troubě. Variant tohoto receptu je nepřeberné množství a opravdu záleží jen a jen na stavu vaší ledničky a spížky.

Čertovy špalky

Rychlý a chutný pokrm z kousků vepřové krkovice, žampiónů a chilli papriček.

Čertovy špalky II.

V troubě v pekáčku mírně podlité vodou upečené větší kousky vepřové krkovice spolu s kořenovou zeleninou, houbami, cibulí a feferonkami, směs dochucená kečupem, česnekem a kořením.

Čínská směs s česnekovými výhonky

Na pánvi zprudka opečené kousky vepřového plecka spolu s výhonky česneku a dalšími ingrediencemi, servírované spolu s čínskými nudlemi nebo rýží.

Dvoubarevná masová roláda s kukuřicí

Roláda z ochuceného hovězího a vepřového masa naplněná kukuřicí, upečená doměkka.

Guláš „Mejdan“

Guláš vhodný na menší oslavy. Rozpis je pro 6-8 osob.

Gyros naležato

Grilovaný gyros z vepřového bůčku, vykostěných kuřecích nohou a roštěnky, servírovaný v arabské pitě spolu s tzatziki.

Hamburský guláš

Guláš 100 x jinak. Tentokrát podušené kostky hovězího a vepřového masa spolu s rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Hastrmanovy steaky

Rychlá minutka z vepřového a kuřecího masa s chilli papričkami, servírovaná dochucená křenem a šlehačkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy