REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Bramboráčky s houbami

Bramborové těsto nastavené čerstvými, zmraženými, nebo i sušenými, ovšem předem namočenými houbami, usmažené dozlatova na lívanečníku.

Bramborák II.

Chutné bramborové placky usmažené na rozpáleném sádle dozlatova.

Bramborák III.

Bramborové placky usmažené dozlatova.

Bramborák s kysaným zelím

Smažené bramborové placky s kořením a kysaným zelím.

Bramborák s tvarohovou náplní

Bramborové placky usmažené dozlatova, spojené tvarohovou náplní.

Bramboráky plněné masovou směsí s hříbky

Usmažené bramborové placky servírované plněné podušenou směsí z kousků kuřecího masa, zeleniny a hub.

Bramboráky s uzeným masem

Bramboráky s uzeným masem, zelím a kořením.

Bramboráky s uzeným masem II.

Bramboráky ze strouhaných brambor, mouky, mléka, vejce, stroužků česneku, uzeného masa, cibulky a koření, smažené dozlatova na rozehřátém sádle.

Bramboráky se slaninou

Těsto z nastrouhaných brambor, mléka, mouky, vejce, koření, šalotky a slaniny, smažené ve tvaru placek na rozehřátém oleji dozlatova.

Bramborové karbanátky

Karbanátky z vařených brambor, uzeného masa, vejce, česneku a koření, obalené v nastrouhaných syrových bramborách, usmažené dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy