REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji, grilované

Bramboráčky se špenátem

Bramboráčky z mouky, vajec, špenátu, česneku a brambor, usmažené dozlatova, servírované s tvarohovým dipem.

Bramboráky plněné mletým masem

Bramboráky obložené karbanátky, kolečky rajčat a opečenou slaninou.

Bramboráky z brambor a zelí

Těsto z brambor a dalších ingrediencí promíchané s nakrájeným kysaným zelím a čerstvě nastrouhaným červeným zelím, opečené na sádle ve tvaru bramboráků.

Bramborové klobásy

Klobásky z vařených brambor, uzeného masa a dalších ingrediencí, opečené na oleji.

Bramborové špízy s anglickou slaninou

Plátky brambor střídavě napíchané s plátky cibule a anglické slaniny, potřené okořeněným olejem a na grilu grilované.

Bramborové špízy se šunkou

Uvařené brambory nakrájené na čtvrtky, obalené šunkou, střídavě napíchané na jehly spolu s cibulí a paprikou, opečené na oleji dozlatova.

Bramborové taštičky

Bramborové těsto plněné zelnou náplní.

Brambory po italsku

V alobalu grilované ochucené brambory, plněné strouhaným sýrem.

Brambory s bylinkami a sázeným vejcem

Na plátky nakrájené brambory, na oleji na pánvi opečené, podušené ve vývaru, nakonec dochucené nasekanými bylinkami, cibulí a česnekem, servírované se sázenými vejci jako chutný letní bezmasý oběd.

Brambory s pórkem a šunkou

Oškrábané nové brambory nakrájené na plátky, opečené na oleji, servírované přelité omáčkou z cibule, šunky, slaniny a vývaru.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy