REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pokrmy z brambor


Babiččin nákyp

Uvařené nakrájené brambory, kapusta, uzené maso, zalité ochucenou smetanovou omáčkou a zapečené se sýrem.

Bramboráčky s houbami

Bramborové těsto nastavené čerstvými, zmraženými, nebo i sušenými, ovšem předem namočenými houbami, usmažené dozlatova na lívanečníku.

Bramboráčky se špenátem

Bramboráčky z mouky, vajec, špenátu, česneku a brambor, usmažené dozlatova, servírované s tvarohovým dipem.

Bramborák II.

Chutné bramborové placky usmažené na rozpáleném sádle dozlatova.

Bramborák III.

Bramborové placky usmažené dozlatova.

Bramborák s kysaným zelím

Smažené bramborové placky s kořením a kysaným zelím.

Bramborák s tvarohovou náplní

Bramborové placky usmažené dozlatova, spojené tvarohovou náplní.

Bramborák se salámem zapečený

Bramboráková směs proložená kolečky měkkého salámu, zapečená v troubě v pekáčku.

Bramboráky plněné masovou směsí s hříbky

Usmažené bramborové placky servírované plněné podušenou směsí z kousků kuřecího masa, zeleniny a hub.

Bramboráky plněné mletým masem

Bramboráky obložené karbanátky, kolečky rajčat a opečenou slaninou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy