REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

žábí

Žabí stehýnka na žampiónech

Žabí stehýnka ochucená koňakem, se žampióny. Podáváme jako teplý mezichod ke slavnostnější příležitosti.

Žabí stehýnka restovaná

Na másle orestovaná žabí stehýnka, zalitá šťávou z výpeku. Podáváme jako teplý předkrm nebo jako mezichod.

Žabí stehýnka smažená

Smažená žabí stehýnka podávaná s bílým pečivem nebo opečenými bramborami.

Žabí stehýnka v rajské omáčce

Žabí stehýnka podušená ve víně, uvařená, zalitá rajskou omáčkou. Podáváme jako teplý mezichod.

Žabí stehýnka zadělávaná

Podáváme jako teplý mezichod.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy