REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

šneci (hlemýždi)

Hlemýždí hašé

Uvaření a pak zapečení hlemýždi se sardelkami, žloutky a česnekem.

Hlemýždi opékaní

Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.

Hlemýždi pečení na rožni

Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.

Hlemýždi smažení

Smažená lahůdka z hlemýžďů, uvařené a pak obalené a osmažené hlemýždí maso.

Hlemýždi vaření

Uvařená tělíčka hlemýžďů, chutný předkrm nebo i hlavní chod.

Plněné hlemýždí ulity

Ulity šneků plněné směsí z hlemýždích tělíček, sardelí, žemlí a žloutků.

Vánoční šneci s medvědím česnekem

Suroviny pro 4 osoby (12 ks šneků na osobu), cena surovin na 1 osobu při použití 6 ks šneků jako předkrm – jen cca 45,-Kč

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy