REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pštrosí

Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě

Naložené pštrosí steaky v marinádě, zprudka orestované na pánvičce, či grilu.

Marinovaná jehla z pštrosího masa

Pštrosí a krůtí maso marinované a pak upravené na grilu.

Nudličky z pštrosa s ananasem a zeleninou

Orestované kousky pštrosího masa s paprikou a ananasem.

Pštrosí maso na kantonský způsob

Kousky masa obalené v mouce s bílkem, orestované a přelité omáčkou z sherry, sójové omáčky a cukru.

Pštrosí medailonky s játry

Steaky z pštrosího masa plněné směsí z jater, orestované s plátky anglické slaniny.

Pštrosí nudličky se žampióny a mandlemi

Kousky pštrosího masa orestované s houbami s vložkou mandlí, zalité smetanou.

Pštrosí řezy Káhira

Steaky naložené do marinády, zprudka grilované nebo restované.

Steak ze pštrosa

Silnější plátky pštrosího masa naložené v olivovém oleji, zprudka opečené na litinové pánvi nebo přímo na roštu grilu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy