REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

koňské maso

Koňská roštěná dušená na rajčatech

Koňská roštěná dušená v celku ve vývaru z kostí, doplněného o červené víno a rajčata.

Koňská svíčková na smetaně

Orestovaná svíčková, upečená v troubě se zeleninou, zalitá smetanovou omáčkou z výpeku.

Koňská svíčková pečeně po husarsku

Filet de cheval á-la hussarde, neboli svíčková z koňského masa protažená slaninou a uzeným masem obaleným v červené paprice a upečená na másle.

Koňské maso dušené na cibulce

Orestované a pak podušené maso ve vývaru.

Koňské pečené roštěnky

Zprudka orestované plátky koňského roštěnce, předem marinované v oleji.

Koňské řízky pikantní, po švábsku

Orestované, poté podušené, prošpikované maso z koňské kýty.

Koňský guláš

Recept na přípravu guláše z koňského masa, cibule, česneku a koření.

Koňský jazyk vařený s omáčkou

Uvařený koňský jazyk, nakrájený na kousky a prohřátý v koprové nebo sardelové omáčce.

Řezy z koňské svíčkové

Orestované řezy z koňské svíčkové, podušené v omáčce z výpeku.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy