REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní maso


Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě

Naložené pštrosí steaky v marinádě, zprudka orestované na pánvičce, či grilu.

Džuveč z nutrie

Spolu s kořenovou zeleninou a rajčaty podušené zadky z nutrie.

Grilovaná holoubata

Holoubata mají jemné maso a připravená na grilu jsou opravdu skvělá.

Guláš z nutrie

Předky z nutrie podušené na cibulovém základě spolu se slaninou.

Had smažený

Tento recept pochází z Guamu, což je ostrov ležící v jihozápadní části Tichého oceánu.

Hadí guláš

Guláš z hadího masa nastavený fazolemi a rajčaty.

Hlemýždí hašé

Uvaření a pak zapečení hlemýždi se sardelkami, žloutky a česnekem.

Hlemýždi opékaní

Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.

Hlemýždi pečení na rožni

Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.

Hlemýždi smažení

Smažená lahůdka z hlemýžďů, uvařené a pak obalené a osmažené hlemýždí maso.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy