REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Čevabčiči IV.

Recept, který zdomácněl v českých kuchyních již více, jak před 100 lety! Jde o mleté masové šišky usmažené na tuku, servírované s barmabory, hořčicí, tatarkou a cibulí.

Holandský řízek

Pomletý vepřový bůček smíchaný s nastrouhaným sýrem, usmažený na oleji ve tvaru naditých placek.

Holandský řízek II.

Dozlatova usmažený řízek z mletého masa, sýra a dalších ingrediencí.

Holandský řízek III.

Dozlatova usmažený řízek z mletého vepřového masa a dalších ingrediencí.

Holandský řízek IV.

Řízky z mletého vepřového masa a více druhů sýrů, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Holandský řízek z vepřového masa

Mleté vepřové maso smíchané se sýrem, vytvarované do placiček, obalené ve strouhance a usmažené na oleji dozlatova.

Kapustové karbanátky

Karbanátky ze spařené a rozemleté kapusty spojené s mletým masem a uzeným.

Kapustové karbanátky s mletým masem

Uvařená kapusta smíchaná s cibulí, houskou, vejci, strouhankou, kořením a moukou, vytvarovaná do tvaru karbanátek, usmažená dozlatova.

Kapustové karbanátky se sýrem a kuskusem

Kapustové karbanátky zase jinak. Přidaný kuskus je odlehčí, sýr a čerstvá zelená nať jim zase dodají skvělou chuť.

Karbanátky bez zahušťování

Karbanátky z mleté vepřové plece zjemněné smetanou, ochucené sladkou paprikou a majoránkou. Smažené na oleji a podávané s bramborovou kaší.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy