REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, pečené na oleji

Čevabčiči II.

Mleté maso s cibulí a česnekem, restované na pánvi.

Domácí pečená klobása

Hrubě namleté hovězí a vepřové maso smíchané s kořením a česnekem, naplněné do vepřových střev, upečené na sádle dozlatova.

Jemné masové kuličky

Vytvarované kuličky z mleté maso, cibule, lilkového pyré, citronové kůry, strouhanky, žloutku a máty, usmažené dozlatova.

Jemné mleté karbanátky

Mleté maso promíchané s cibulí, česnekem, vejcem, kořením a tvarohem, vytvarované do menších karbanátek, usmažené dozlatova, podávané se zeleninovou směsí.

Karbanátky s blumami

Karbanátky z mletého masa a dalších ingrediencí, obalené do plátků slaniny, usmažené dozlatova, při podávání ozdobené blumami.

Karbanátky s hořčičnou omáčkou

Karbanátky s mletého masa, servírované s omáčkou z hořčice, slaniny a sterilizovaných okurek.

Karbanátky s paprikovou omáčkou

Opečené karbanátky z mletého masa, vejce, cibule, rohlíku a rajského protlaku, podávané s pikantní omáčkou z paprik a dalších ingrediencí.

Karbanátky se šalvějí a jablkem

Karbanátky připravené podle tohoto receptu jsou velice šťavnaté, s báječnou chutí. Připravíte si je z mleté masové směsi, nastrouhaných jablek, nastrouhaného tvrdého sýra, vejce, housky, cibule a nasekaných listů šalvěje.

Karbanátky v houbové omáčce

Opečené karbanátky z mletého masa, vejce, hořčice, housky a koření, podávané s houbovou omáčkou.

Kuličky s chřestovým karí

Ochucené kuličky z mletého masa, smažené dozlatova a podávané s chřestovým karí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy