REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené, dušené

Bretaňské fazole

Dopředu uvařené fazole, povařené na cibuli ochucené rajským protlakem a kořením, zahuštěné jíškou, servírované například s plátky uzeného masa, či volským okem a pečivem.

Cizrna s lečem

Uvařená cizrna promíchaná s lečem a klobáskou, servírovaná s pečivem.

Cizrna s rajčaty a paprikou

Cizrna podušená s rajčaty, paprikou, lilkem, cibulí, česnekem a dalšími ingrediencemi.

Čočka po orientálsku

Čočka uvařená doměkka, promíchaná s česnekem a protlakem, ochucená octem, cukrem a solí.

Čočka s rajčaty

Vařená čočka promíchaná s na cibulce a česneku podušenými, oloupanými rajčaty, dochucené solí a servírované ozdobené nasekanou petrželkou.

Čočka s uzeným masem a rajčaty

Vařená čočka krátce podušená na cibulovém základě s česnekem a rajčaty, posypaná petrželkou, servírovaná s opečenými plátky masa.

Čočkové kari

Přes noc nabobtnalá čočka podušená se zeleninou, ochucená kari a dalším kořením, servírovaná s vejci uvařenými na tvrdo.

Dušené fazolky

Předvařené fazolky podušené doměkka s česnekem a zeleným hráškem, dochucené bylinkami.

Farmářské fazole

Fazole chvíli podušené na cibulovém základě spolu s chilli papričkou, rajčaty, salámem a dalšími ingrediencemi.

Fazole nakyselo II.

Bílé fazole uvařené s uzeným masem a dalšími ingrediencemi doměkka.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy