REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Cizrnové placičky

Placičky z cizrny, cukety, cibule a dalších ingrediencí, opečené dozlatova.

Hrách zapečený s párkem

Dopředu uvařený hrách, zapečený spolu s párkem, na sádle osmahnutou strouhankou a cibulí

Hrachové opečenky

Uvařený hrách rozemletý na masovém strojku, pak promíchaný s nakrájenou uzeninou, strouhankou, vejci, utřeným česnekem, pepřem a solí, ze směsi pak vytvořené malé placičky, obalené v hladké mouce a usmažené na rozehřátém oleji pěkně dozlatova.

Karbanátky z červených fazolí

Grilované karbanátky z červených fazolí, cibule a dalších ingrediencí, podávané s jogurtem a salátem.

Karbanátky z hrachu a krup

Karbanátky připravené z vařeného hrachu a krup, šunky, česneku a dalších ingrediencí, obalené ve strouhance, usmažené na oleji dozlatova.

Luštěninový nákyp s mletým masem na tomatové omáčce

Recept sestavil kuchař David Brada a doporučuje: K nákypu můžete podávat různé druhy omáček, rajčatové, smetanové, směs lze plnit do paprikových lusků, hodí se taktéž k bílému zelí.

Pohanková sekaná

V troubě upečená šiška sekané, připravená z uvařené pohanky a čočky, droždí, sýra, vajec a housky namočené v mléce.

Zapečená čočka

Ochucená čočková směs zapečená s natvrdo vařenými vejci, při servírování politá máslovou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy